Servicii

servicii oferite de Centrul MD Horses

Asociatia MD Horses va ofera pensiune pentru cai, cursuri de echitatie, calarie de agrement, plimbari, programe de antrenament sub indrumarea unui intructor cu experienta.

Cursuri de echitatie

Oferim lectii de calarie pentru copii peste 10 ani si adulti incepatori, cat si pentru calareti avansati.

La noi, o sedinta de initiere dureaza 30, 40 de minute iar recomandarea ar fi ca o persoana sa faca cel putin 3 sedinte pe saptamana, deoarece este nevoie de 3-4 luni pentru a învata sa calareasca.

Oferim posibilitatea practicarii sportului de performanta (sarituri peste obstacole), drumetii calare pentru persoanele cu anumita experienta in calarie, insotiti de instructor.

In privinta cursurilor propriu-zise, în mod normal se plateste pe sedinta, dar avem si abonamente (10 sedinte plus 1 gratuita).

Pentru programari va rugam sa ne contactati telefonic cu 1 zi inainte la numerele de telefon 0745.528.562!

Pensiune pentru cai

Proprietarii pot inchiria boxe 3 x 3 m, pot lasa caii in pensiune sau pot angaja instructori care sa se ocupe de caii personali. Oferim asistenta unui personal calificat, ingrijire, furajare.

Oferim posibilit miscarii cailor in plimbator sau padoc, utilizarea manejului acoperit pe timpul iernii.

Pret – 250 euro/luna

 

Inchirierea manejului

Inchirierea manejului acoperit pentru antrenamente in timpul iernii pentru cei din afara Centrului

 

Vanzari cai

Caii nostri pot fi cumparati de catre cunoscatori si pasionati.

Vindem cai instruiti pentru concursuri de sarituri sau cai tineri nascuti in ferma noastra din parinti parinti cu performante foarte bune.

 

Vanzare echipament echitatie

Oferim posibilitatea de a achizitiona echipament de calarie: casca, vesta, pantaloni, cizme, harnasamente pentru cai prin magazinul nostru din Arad.